OM OSS

Vad?

 


Hos oss kan du få hjälp med att göra böcker, broschyrer, tidningar, reklam och annonser. Hög kvalitet, snabbhet och kostnadseffektivitet är viktiga ledord för oss. Vi tar oftast hand om helhetsperspektivet, vilket brukar göra att våra kunder får mer tid över till att göra annat. Självklart gör vi bara delar om du bara behöver lite extra hjälp.

Vi har många års erfarenhet av original- och layoutarbete. Bildretuscher, friläggningar och bildanpassningar gör vi helst i Photoshop och illustrationerna fixar vi enkelt i Illustrator. Papperskunskapen och passionen har vi fått genom vår nära kontakt med våra svenska pappersbruk. Färg och tryck kan vi på våra fem fingrar och genom fantastiska kollegor sluts produktionskedjan ihop och levereras till Er.

Vem?


 

Glad och positiv människa, med stor passion för kommunikation och reklam i ord och bild. Kreativ grafisk formgivare med bred erfarenhet från både stora och små uppdrag, i tryckt form eller via sociala medier.
Här ett axplock av kunder jag haft förmån att jobba med: Sembo, Sportförlaget, Publicum, IKEA, Arctic Paper, Nestlé, Ballingslöv mfl.